Termeni si conditii
Termeni și condiții
Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră.
Platforma eacademia.ro este deținută de către S.C. Curspenet SRL, cu sediul social în Craiova, str. Imparatul Traian, 69, , jud.Dolj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj sub nr. J16/155/2021, având CUI 43584833, email info@eacademiaro. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la S.C. CursPeNet SRL, respectiv termenii „eacademia.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma eacademia.ro.
1. Ce este eAcademia.ro
eAcademia.ro este este platforma ta de management al învățării, conceputa pentru a sprijini cele mai exigente și complexe ecosisteme de învățare de la startup-uri la mari companii.
Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului.
În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu experții creatori de cursuri. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe eacademia.ro.
Înaintea ștergerii unui curs, eacademia va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.
Vă informăm că platforma eacademia îndeplinește toate condițiile de conformitate, aceasta fiind în acord cu cerințele impuse de OUG nr. 141 din 28 decembrie 2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de furnizare de conținut digital și de servicii digitale.
eAcademia funcționează în termeni optimi și este compatibilă cu majoritatea navigatoarelor de internet (Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox si Microsoft Edge). Cu toate acestea, Societatea nu poate garanta compatibilitatea Platformei cu toate echipamentele informatice, sistemele sau programe folosite de Utilizator, mai ales în situația în care nu sunt instalate ultimele actualizări a respectivelor sisteme/programe.
Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Pentru mai multe informații legate de serviciile disponibile pe Platformă,precum conținutul acestora, modalitatea de operare, preț etc. vă rugăm să verificați descrierea fiecărui serviciu prezentat pe site.
Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță fiscală, contabilă, juridică sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate.
2. Condiții pentru utilizarea site-ului
Pe scurt: trebuie să avem cu toții o atitudine corectă și să nu folosim Site-ul în modalități care contravin legii sau bunelor moravuri. Dacă suspectăm că intenția ta nu este aceea de a căuta informații despre Produse sau de a le achiziționa, ne rezervăm dreptul să nu îți permitem să plasezi o Comandă sau chiar să îți limităm accesul la Site. Comanda pe care o plasezi la noi pe Site se va considera acceptată doar în momentul în care îți vom confirma acest lucru.
Accesul la Platformă în vederea efectuării unei Comenzi este permis oricărui potenţial Client care acţionează cu un scop legitim şi care are intenţia de a achiziţiona de la noi unul sau mai multe Produse, cu respectarea acestor termeni și condiţii.
Prin Client înțelegem o persoană juridică sau fizică care are minim 18 ani. Dacă ai autorizat o persoană minoră să folosească Site-ul, ești răspunzător de întregul comportament al acestuia pe Site, inclusiv orice acțiune pe care minorul o poate întreprinde.
Este strict interzisă utilizarea abuzivă a Platformei. Reprezintă utilizare abuzivă orice fel de utilizare a Platformei într-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legislației în vigoare sau în orice alt mod care ar fi de natură să ne prejudicieze în orice fel pe noi sau Afiliații/Partenerii noștri (prin ”Afiliați” înțelegem persoane din același grup din care facem și noi parte, iar prin ”Parteneri” persoanele cu care avem o relație de colaborare).
Ne rezervăm dreptul de a-ți refuza accesul la o parte sau la toate funcțiile Platformei și de a restricționa procesarea și/sau livrarea unei Comenzi dacă, în opinia noastră rezonabilă, există suspiciuni de fraudă din partea ta, dacă acesta este un comportament care ne poate prejudicia interesele noastre sau ale Afiliaților/Partenerilor noștri sau dacă utilizezi în mod abuziv Platforma.
Prin utilizarea Platformei şi, după caz, înregistrarea unei Comenzi, accepți şi ești de acord cu forma de comunicare la distanţă (e.g., telefonic sau e-mail) prin care ne derulăm operațiunile.
Toate informațiile folosite pentru descrierea Produselor (inclusiv, dar fără a se limita la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentări grafice ori video) nu impun nicio obligaţie din partea noastră, acestea având exclusiv rol de prezentare şi informare. Vom depune toate diligenţele rezonabile pentru a asigura corectitudinea informațiilor cu privire la prețuri, Produse și Specificațiile acestora prezentate pe Platformă.
Dacă prețurile sau orice alte detalii în legătură cu Specificațiile Produselor au fost afișate eronat pe Platformă, din orice motiv, și ai plasat o Comandă, te vom informa prin e-mail sau printr-o altă modalitate de comunicare agreată, în cel mai scurt timp în legătură cu o astfel de eroare.
Vom putea publica pe Platformă informații despre Produse și/sau promoții pe care le avem, fie ale noastre, fie ale Afiliaților/Partenerilor noștri, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Te rugăm să ai în vedere că vor putea exista situații în care nu vom putea afișa stocul sau să actualizăm datele în timp real, dar te vom informa până să confirmăm Comanda, iar tu vei putea decide dacă accepți sau nu noile condiții.
Produsele care fac obiectul vânzării în cadrul unei promoţii sau campanii de orice tip se vor supune şi termenilor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii, pe care ți le vom aduce la cunoștință.
Orice promoții prezentate pe Platformă sunt valabile pe durata menționată. În cazul în care nu este indicată o durată pentru desfășurarea promoțiilor, acestea vor fi valabile în limitele stocurilor/locurilor disponibile sau pentru durata pe care noi o considerăm oportună pentru a ne atinge obiectivele.
Notificarea primită prin e-mail de tine după efectuarea Comenzii cu privire la preluarea respectivei Comenzi are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii de către noi. Comanda se consideră acceptată de către noi cel mai târziu odată cu livrarea, respectiv furnizarea în format electronic, Produselor comandate de tine. În cazul în care ai făcut deja Plata pentru respectiva Comandă și nu o vom accepta, îți vom returna sumele transferate.
Pentru motive justificate (inclusiv, dar fără a se limita la, lipsa din stoc a unor Produse, precum atingerea numărului de locuri la un eveniment on-line sau off-line), ne rezervăm dreptul de a modifica tipul ori cantitatea Produselor din Comandă. Într-o astfel de situaţie, te vom înştiinţa imediat cu privire la modificarea intervenită, iar tu vei putea să accepți sau să refuzi modificarea Comenzii. În cazul în care refuzi, Comanda se consideră anulată, iar părţile vor fi repuse în situaţia anterioară emiterii Comenzii (inclusiv prin rambursarea de către noi a oricăror sume încasate, ducă este cazul) și fără să avem vreo răspundere față de tine.
Comanda este acceptată iar Contractul se consideră încheiat între noi și tine, în momentul în care primești o notificare de expediere (prin apel telefonic/SMS/e-mail/notificare push sau alt mod) a Produselor din Comandă (atunci când vorbim de bunuri fizice, corporale), când începem să prestăm Serviciile, când îți furnizăm un link pentru descărcarea sau un e-mail pentru accesarea Produsului sau conform indicațiilor din Specificații.
Te rugăm să ai în vedere că din Contract face parte acest document (împreună cu toate celelalte documente la care facem referire,) precum și orice alte înțelegeri ulterioare dintre noi și tine cu privire la Comandă, indiferent dacă acestea sunt făcute în scris, pe suport electronic sau pe suport fizic.
Ne poți contacta în general la adresa de e-mail din secțiunea „Contact” din Platformă pentru orice nelămurire sau probleme ai în legătură cu Comanda, inclusiv pentru a identifica și corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor. În funcție de dezvoltările tehnice ale Site-ului sau ale Aplicației, este posibil să ai la îndemână și alte metode de comunicare cu noi (precum chat online, comunicare din contul tău de Client, rețele de socializare etc.), pe care ți le vom aduce la cunoștință. Cu toate acestea, în cazul în care nu ne spui despre aceste aspecte anterior emiterii notificării sau începerii prestării Serviciilor, aceste modificări nu se vor mai putea face decât în cazuri excepționale, care nu implică un efort disproporționat din partea noastră și care sunt valabile din punct de vedere legal.
Te rugăm să ai în vedere că doar canalele oficiale de comunicare pe care le indicăm (respectiv e-mailul) vor fi avute în vedere atunci când ne ocupăm de cererea ta. Prin urmare, dacă ai decis să ne contactezi printr-un alt mod, acest lucru nu va fi luat în considerare în mod oficial, dar vom depune toate eforturile să îți răspundem în timp util, în funcție de capacitatea noastră.
Pentru a putea accesa produsele și serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Comanda” de pe pagina pachete și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.
Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în platforma în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.
Poate să creeze un cont pe site orice persoană fizică sau juridica, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.
Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare produse/servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.
Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.
Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe eAcademia.ro și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.
3. Cum devii utilizator eAcademia.ro
Orice visitator al platformei care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru accesând butonul „Comanda” de pe pagina pachete și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului.
Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola, numărul de telefon, și regiunea. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veți fi la curent cu activitatea noastră pe site.
De asemenea, puteți deveni utilizator beautyacademy.ro și în cazul în care sunteți unul dintre beneficiarii unui abonament de grup contractat de către angajatorul dumneavoastră.
După achitarea abonamentului lunar sau anual și inregistrarea cu succes a platii abonamentului lunar sau anual, veți putea accesa cursurile direct din contul dumneavoastră beautyacademy într-un termen de maximum 20 minute.
4. Plata si facturarea
Prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, includ valoarea TVA, astfel pretul afisat este unul final.
Produsele tip abonament expuse pe site cuprind următoarele servicii,
- acordare acces la toate cursurile video existent pe platformă la data achiziționării abonementului.
Plata produselor se efectuează în lei și se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:
4.1 online, cu cardul, prin sistemele: Stripe urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.
Pentru a vă informa cu privire la politica de confidențialitate a acestui operator puteți accesa următoarea legătură:https://stripe.com/en-gb-ro/privacy
În cazul produselor cu plată recurentă lunară, ne dai acordul de la bun început pentru retragerea unei sume lunare indicate la momentul plasării Comenzii. Dacă nu mai dorești să beneficiezi de aceste opțiuni, poți oricând să renunți la Produs din Contul tău. Te rugăm să reții că orice sume deja anterior plătite nu vor fi returnate.
Ești pe deplin răspunzător pentru orice fel de plată făcută din eroare, greșeală sau efectuată fără să renunți la Produsele noastre (cum ar fi în cazul plăților lunare recurente). În aceste situații nu vom returna sumele de bani deja plătite, fiind singurul răspunzător pentru aceste plăți.
Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății în niciuna dintre modalitățile de plată prezentate mai sus. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul sau prin criptomonede.
Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul selectării produsului dorit, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a produselor. În cazul abonamentelor, este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni în avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.
Odată ales tipul de abonament și selectată modalitatea de plată, plata este recurentă. Clientul nu trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat din contul Clientului, la începutul fiecărei perioade de abonament. Clientul înțelege și este de acord cu faptul că sumele reprezentând abonamentul achiziționat pot varia de la o lună la alta în funcție de diverse promoții, reduceri acordate Clientului în unele luni de abonament sau în funcție de alte modificări a prețului aferent abonamentului.
Abonamentul clientului are activată plata recurentă automat. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comandă. Recurența se poate opri în orice moment, cu un singur click din contul clientului.
Societatea va emite Clientului o factură fiscală pentru produsele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza Societății toate informațiile necesare.
Plata recurentă se aplică exclusiv în cazul abonamentelor achiziționate de pe site în beneficiul dvs
Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.
5. Garanția și dreptul de retragere
Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa contact@beautyacademy.ro. Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.
Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de eacademia.ro, vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site.
Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului abonamentului în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că eacademia.ro este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist. În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la info@eacademia.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, tipul abonamentelor la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.
În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării .
Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe eacademia.ro.
Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea contului de acces pe eacademia.ro.
Prin excepție de la prevederile menționate mai sus, avem posibilitatea să acordăm o garanție mai extinsă în cazul unor campanii punctuale desfășurate de Societate, situație în care, pe lângă condițiile generale din prezentul document, vor fi avute în vedere și condițiile speciale de acordare a garanției prevăzute în anunțul public referitor la campania desfășurată. În caz de divergență, condițiile speciale de acordare a garanției vor prevala celor generale prevăzute în prezentul document. Condițiile speciale de acordare a garanției se vor aplica exclusiv pe perioada de desfășurare a campaniei.
Vă informăm că prezenta secțiune nu se aplică cu privire la celelalte produse cu conținut digital pe care le puteți achiziționa de pe platformă, precum materiale sau cursuri educaționale, pentru care Societatea nu oferă posibilitatea retragerii.
Astfel, în aceste cazuri, la momentul plasării comenzii Clientul își exprimă acordul prealabil expres pentru începerea executării contractului. Clientul declară că înțelege și confirmă faptul că după executarea completă a contractului nu beneficiază de dreptul de retragere potrivit art. 16 lit. a) din O.U.G 34/2014, deoarece serviciile prestate sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Serviciile se consideră prestate complet la momentul la care vă sunt transmise materialele comandate, respectiv la momentul la care aveți acces la conținutul Platformei.
6. Răspundere și Limitări
Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.
Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.
Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.
Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.
Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.
Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.
Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.
7. Reclamații
Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa info@eacademia.ro.
Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.
Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.
Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.
8. Proprietate intelectuală
Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe eacademia.ro și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă CursPeNet SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către CursPeNet SRL. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la eacademia.ro.
Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.
9. Confidentialitate si Prelucrarea datelor cu caracter personal
Aceasta politica de confidentialitate defineste modul in care noi, S.C. CursPeNet SRL - eAcademia.ro, colectam, utilizam si stocam datele tale personale atunci cand accesezi sau interactionezi cu site-ul nostru https://www.eacademia.ro
Persoana vizata pentru informarea careia am creat aceasta pagina de confidentialitate este orice utilizator al website-ului
Aceasta Politica de confidentialitate este aplicabila din data de 5.05.2023.
Cine suntem
S.C. CursPeNet SRL este o societatea organizata care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Craiova str Imparatul Traian Nr 69 Craiova Dolj
Scopul pentru care prelucrăm date personale
Solicităm și prelucrăm date personale pentru:
-
a face posibilă crearea contului dumneavoastră pe site și funcționarea site-ului
-
asigurarea plății sumelor aferente serviciilor oferite pe site-ul nostru
-
transmiterea de newslettere, invitații, materiale legate de serviciile noastre și informații legate de -evenimentele sau programele pe care le organizăm sau pe care le promovăm – dacă vă oferiți consimțământul în acest sens
-
oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate
-
evaluarea serviciilor oferite pe site
-
monitorizarea vânzărilor și comportamentul Clienților, scopuri administrative, de media și altele asemenea - dacă vă oferiți consimțământul în acest sens
-
comunicarea de oferte de bunuri și/sau servicii - dacă vă oferiți consimțământul în acest sens.
Prestarea serviciilor disponibile pe site, activarea sau particularizarea abonamentelor dumneavoastră la serviciile noastre; operatorul are dreptul de a prelucra date personale pentru scopurile prezentate mai sus:
pentru că prelucrarea datelor este necesară pentru a face posibilă crearea contului, funcționarea site-ului și accesul la serviciile oferite pe site (încheierea contractului de prestări servicii la distanță), realizarea plății costurilor aferente serviciilor prestare și oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, dacă este cazul,
pentru că v-ați dat consimțământul expres în acest sens prin bifarea căsuțelor aferente
În cazul în care prelucrarea datelor nu este necesară pentru încheierea și executarea raporturilor noastre juridice, nu vom prelucra date personale pentru niciunul dintre scopurile de mai sus dacă nu avem consimțământul dumneavoastră în acest sens.
Durata de stocare și prelucrare a datelor personale
Prelucrăm și stocăm datele personale pe durata necesară îndeplinirii scopurilor pentru care datele au fost colectate și în orice caz pe perioada impusă de reglementările legale aplicabile.
Actualizăm periodic baza noastră de date astfel încât să nu stocăm date care nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate.
Măsuri de securitate a datelor
Societatea asigură măsurile tehnice și juridice adecvate pentru a asigura o protecție efectivă a datelor cu caracter personal aparținând persoanelor care ne furnizează astfel de date.
Ne angajăm să vă păstrăm datele personale în siguranță și luăm măsurile rezonabile în acest sens, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, distrugerii, pierderii sau alterării acestora.
Ne instruim sistematic angajații legat de importanța protejării datelor cu caracter personal, am instituit proceduri interne în acest sens și, în plus, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că și partenerii noștri gestionează măsuri adecvate pentru prelucrarea datelor personale care pot ajunge la ei în cadrul raporturilor noastre contractuale.
De asemenea, plățile care se efectuează prin intermediul site-ului nostru, strict pentru achitarea serviciilor pe care noi vi le punem la dispoziție, se realizează în condiții de securitate, conform politicilor de securitate implementate de furnizorii acestui serviciu https://euplatesc.ro
Ce date prelucram
In functie de natura si scopul interactiunii cu ecademia.ro (achizitionare resurse, inregistrare cont, abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, inregistrarea la un eveniment sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:
Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:
Sa inregistrezi un cont pentru a primi acces la cursuri (gratuit sau platit)
Sa te abonezi la newsletter
Sa completezi si sa trimiti formularul de contact
Sa te inregistrezi la evenimentele si webinariile noastre
Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, sex, numele companiei, profesie, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica.
Date legate de navigare - date legate de modul in care folosesti website-ul, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.
Date despre vizitele tale in site: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
Date despre retele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.
Cum colectam aceste date
Datele tale pot fi colectate in diferite moduri.
Pot fi colectate direct cand comunici cu noi prin intermediul crearii unui cont nou, cand te abonezi la newsletter sau completezi orice alt tip de formular din site, cand descarci resurse, ceri acces la cursuri sau cand te inregistrezi la evenimentele noastre.
De asemenea, iti colectam datele cand comunici cu noi prin email sau telefon.
O alta forma de colectare a datelor tale se intampla in momentul in care ne trimiti informatii spre publicare in eacademia.ro.
Colectam date si indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.
Te rugam sa citesti Politica cookie-urilor care a fost creata pentru a te ajuta sa intelegi mai usor aceasta tehnologie, precum si modul in care o folosim in site-ul nostru.
De ce sunt colectate aceste date, colectam si folosim datele tale personale:
Pentru a-ti afisa website-ul si continutul acestuia
Pentru a-ti permite sa folosesti produsele noastre (acces la cursuri si evenimente, gratuit sau platit)
Pentru a-ti permite sa ne contactezi
Pentru a-ti oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ai cerut
Pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de website si gama de produse /servicii eAcademia.ro
Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale
Folosim cookie-uri si marcatori pentru:
A imbunatati experienta ta in site, precum:
Recunoasterea dispozitivului tau, astfel incat sa nu fi nevoit sa introduci aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop
- Recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ai oferit odata, pentru a nu fi nevoit sa le introduci din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii.
A analiza traficul si datele din site pentru:
Masurarea numarului de utilizatori astfel incat sa facem site-ul mai usor de folosit si sa raspunda mai rapid cererilor tale
Evaluarea comportamentului tau de navigare si accelerarea cautarilor tale
A ne ajuta sa intelegem mai bine cum ne folosesti site-ul, astfel incat sa il imbunatatim.
Utilizarea informatiilor tale in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila in domeniul protectiei datelor, pentru ca este:
Necesara pentru interesele noastre legitime in urmarirea scopurilor descrise mai sus iar interesele tale de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru indeplinirea obligatiilor si drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni si Conditii)
Necesara in unele cazuri pentru a ne indeplini responsabilitatile legale, cum ar fi prezentarea de informatii autoritatilor sau organismelor de reglementare
Necesara in unele cazuri pentru indeplinirea unei sarcini in interes public, pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor in instanta sau in cazul in care prelucrarea se refera la informatii cu caracter personal aflate evident in domeniul public
In circumstante limitate, procesate exclusiv cu consimtamantul tau pe care il obtinem periodic, cum ar fi atunci cand optezi sa primesti comunicari de marketing sau pe email.
Cine prelucreaza datele colectate
Datele tale sunt prelucrate de catre angajatii S.C. CursPeNet SRL delegati cu:
Administrarea site-ului
Administrarea cursurilor si resurselor
Administrarea clientilor si a cererilor lor
Administrarea parteneriatelor
Sarcini legale
S.C. CursPeNet SRL - eAcademia, ca operator de date, am luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor.
Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator.
Partajarea datelor tale personale
Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.
Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.
Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.
Este posibil să transmitem datele personale pe care ni le furnizați către companii afiliate și/sau către alți parteneri și colaboratori cu care avem stabilite raporturi contractuale în vederea desfășurării activităților noastre și a îndeplinirii obligațiilor legale care ne revin, cum ar fi: specialiștii care postează materiale pe site, furnizorii de servicii informatice, de servicii de contabilitate, de servicii juridice, de servicii de marketing, de servicii de curierat, de servicii de internet și telefonie mobilă, procedatorii de plăți care sunt autorizați de noi să intermedieze plățile, specialiști în domeniul de activitate în care activăm, pe care îi contractăm pe a vă oferi o calitate cât mai bună a serviciilor noastre și alți asemenea furnizori.
Transmiterea datelor către terțe persoane are loc sub rezerva asumării de către acestea a clauzelor de confidențialitate pe care le stabilim.
De asemenea, putem transmite unele din datele personale colectate către autoritățile sau instituțiile publice competente, atunci când legea impune acest lucru sau către instanțele de judecată atunci când ne apărăm în justiție sau când ni se cere de către instanță acest lucru.
In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri si campanii promotionale organizate de S.C. CursPeNet SRL prin intermediul website-ului eacdemia.ro
Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare
Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii eAcademia.ro, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.
Vă rugăm să consultați și secțiunea privind Politica de cookie-uri afișată in acesti termini si conditii
Transferul datelor cu caracter personal în afara țării
În contextul operațiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în afara țării către state din Uniunea Europeana (“UE”) sau din Spatiul Economic European (“SEE”).
Astfel, vă informăm că orice transfer efectuat de către Operator către un stat membru UE sau SEE va respecta prevederile legale din Regulamentul General privind protecția datelor nr. 2016/679 adoptat de Parlamentul European (“GDPR”).
Datele cu caracter personal menționate în aceastănotăde informare nu sunt transferate către state care nu asigură protecție adecvatăîn ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.
Link-urile catre site-uri si terte parti
Website-ul nostru ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora S.C. CursPeNet SRL - eAcademia nu are control.
Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.
Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.
Pentru cat timp iti sunt stocate datele
Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.
Cand te abonezi la newsletterele noastre sau descarci resursele gratuite, iti stocam adresa de email, numele si prenumele, pana in momentul in care te dezabonezi (link-ul de dezabonare este inclus in toate email-urile noastre, chiar in partea de jos a mesajului).
Cand contactezi eAcademia folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni cu platforma de cursuri, apoi vor fi sterse.
Cand esti clientul nostru prin cumpararea de produse in eAcademia, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina S.C. CursPeNet SRL (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
Daca ne contactezi pentru a deveni partener sau afiliat, datele tale vor fi stocate pentru intreaga durata a contractului si pentru cinci (5) ani incepand din momentul terminarii contractului.
Datele legate de conturile de utilizator pe care le-ai creat vor fi stocate pentru intreaga durata a inregistrarii si pentru doi (2) ani incepand din momentul inchiderii contului.
Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru pana la sase (6) luni pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei si pana la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri.
Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal
Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.
Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu iti putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.
Ne straduim sa iti protejam datele insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre website. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.
De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal. Pentru inceput, esti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.
Care sunt drepturile tale
In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana fizica vizata, beneficiezi de urmatoarele drepturi:
Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.
Dreptul sa te opui prelucrarii datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al S.C. CursPeNet SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. CursPeNet SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
Dreptul sa iti accesezi datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. CursPeNet SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.
In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, S.C. CursPeNet SRL, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.
Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.
Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite de S.C. CursPeNet SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa iti percepem o taxa fie sa refuzam cererea.
Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale
Datele tale personale sunt colectate pentru urmatoarele scopuri si folosind urmatoarele servicii:
Analytics
Prin intermediul acestor servicii monitorizam si analizam traficul pe site dar reusim sa identificam si comportamentele utilizatorilor.
Google Analytics
Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-ului pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.
Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.
Loc de prelucrare: SUA
Facebook Ads Conversion Tracking
E un serviciu furnizat de Facebook care conecteaza datele din reclamele Facebook cu actiunile realizate de utilizatori in site.
Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA
Google AdWords Conversion Tracking
E un serviciu furnizat de Google care conecteaza datele din sistemul de publicitate Google cu actiunile realizate de utilizatori in site.
Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.
Loc de prelucrare: SUA
Contactarea utilizatorului
Numar de telefon
Utilizatorii care ne furnizeaza numarul de telefon pot fi contactati cu scop comercial sau promotional, precum si pentru a primi raspunsuri si asistenta la cererile trimise.
Tip de date personale colectate: Numar de telefon
Formular de contact
Prin completarea formularul de contact existent pe site, utilizatorii isi ofera consimtamantul pentru ca site-ul sa foloseasca aceste detalii pentru a raspunde la cererile de informatii, oferte sau alte tipuri de cereri indicate prin subiectul formularului.
Tip de date personale colectate: Nume, prenume, adresa de email, numar de telefon (inclusiv alte date personale introduse in mesaj pe care le transmiti benevol)
Comentarii
Serviciile de comentarii la continut iti permit sa creezi si sa publici comentarii la continutul de pe site.
In functie de setarile proprietarului, se poate sa publici inclusiv comentarii sub anonimat. Daca exista o adresa de email printre celelalte date personale furnizate, poate fi folosit pentru a trimite notificari privitoare la noi comentarii pentru acelasi continut. Tu este exclusiv responsabil pentru continutul comentariilor tale.
Afisarea de continut din alte platforme
YouTube video widget
Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de Google care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.
Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA
Vimeo video player
Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de InterActiveCorp care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.
Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA
Plati si procesare plata
EuPlatesc
Este un procesator de plata furnizat de Euplatesc.ro.
Tip de date colectate: diferite tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate
Loc de prelucrare: Romania
Management contacte si trimitere de email-uri
MailChimp
Este un serviciu de trimitere mesaje prin email si management al adreselor de email furnizat de The Rocket Science Group
Tip de date colectate: adresa de email si date privind utilizarea site-ului.
Loc de prelucrare: SUA
WordPress
Este o platforma furnizata de Automattic Inc. care permite crearea, functionarea si gazduirea unuis site.
Tip de date prelucrare: diferite tipuri de date specificate in politica lor de confidentialitate
Loc de prelucrare: SUA
Remarketing si targetare pe baza comportamentului
Acest serviciu ne permite sa informam, optimizam si livram campanii de publicitate bazate pe datele si interactiunile din trecut ale utilizatorilor cu site-ul.
AdWords Remarketing
E un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea website-ului cu reteaua de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.
Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA
DoubleClick for Publishers Audience Extension
Este un serviciu de remarketing si targetare comportmaentala furnizat de Google care urmareste vizitele in site si permite unor parteneri de publicitate selectati sa afiseze reclame targetate pe web.
Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA
Facebook Custom Audiences
Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-ul nostru cu sistemul de publicitate Facebook.
Tip de date colectate: Cookies si adrese de email.
Loc de prelucrare: SUA
Facebook Remarketing
Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-ul nostru cu sistemul de publicitate Facebook.
Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA
Remarketing prin Google Analytics pentru Display Advertising
Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea de monitorizare realizata de Google Analytics si cookie-urile colectate de acesta cu sistemul de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.
Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului
Loc de prelucrare: SUA
Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre S.C. CursPeNet SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.
Confidentialitatea minorilor
S.C. CursPeNet SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
Daca doresti sa ne anunti primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne trimiti un email la info@eacademia.ro
Modificari in politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate.
Definitii
Date cu caracter personal - orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
Prelucrare - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizata - persoane fizice ale caror date sunt prelucrate
Operator de date personale (Data Controller) - orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.
Imputernicit (Data Processor) - proceseaza datele in numele unui operator
Consimtamant - incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.
GDPR - Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.
Terti - orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele.
Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@beautyacademy.ro
Newslettere
Cu ocazia creării unui cont pe site Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.
10. Răspunderea noastră
Pe scurt: nu suntem răspunzători pentru orice fel de prejudicii ce rezultă din achiziția Produselor de pe Platformă.
(1)Acuratețea informațiilor și a documentelor pe care ni le transmiți. Nu suntem răspunzători pentru acuratețea informațiilor pe care ni le transmiți, tu fiind singurul responsabil pentru orice fel de date pe care ni le furnizezi. Vom depune toate eforturile pentru a identifica la momentul potrivit toate documentele și informațiile de care avem nevoie pentru a livra Produsele sau Serviciile cerute, însă nu putem fi responsabili pentru informațiile și documentele pe care ni le comunici.
(2)Cursuri, workshop-uri, tutoriale, traininguri. Acestea sunt instrumente concepute special să te ajute să înțelegi anumite noțiuni juridice și din domeniul antreprenorial. Ele nu îți vor garanta că vei lua anumite examene, inclusiv cele de admitere în profesie. Informațiile și răspunsurile oferite nu reprezintă o consultație juridică și nu suntem răspunzători pentru orice fel de prejudiciu, direct sau indirect, ai putea suferi ca urmare a implementării acestor resurse sau informații.
11.Limitări și excluderi
eAcademia.ro nu oferă nici o garanție că vor fi acordate orice fel de certificări și competență, că certificarea ta sau programul va fi actualizat sau înnoit, sau că participarea ta în Platformă va avea ca rezultat orice beneficiu monetar sau comercial, expertiza legată de eAcademia cu privire la oricare din serviciile eAcademia sau într-o altă satisfacere cerințele necesare pentru administrarea sau furnizarea oricăror servicii eAcademia.ro
Cu excepția prevederilor exprese menționate aici, Platforma, programele, materialele, certificările, și toate componentele și informațiile relative sunt furnizate pe o bază „ca atare” și „cât sunt disponibile” fără nici o garanție de niciun tip și BeautyAcademy exclude expres toate și orice garanții, expresă sau implicită, inclusiv garanțiile implicite.
Deciziile eAcademia.ro privind Platforma sunt finale și sunt făcute în singura discreție CursPeNet SRL si eAcademia nu va fi răspunzător față de eventualele decizii ale tale. eAcademia nu va fi responsabil pentru acțiunile sau inacțiunile oricăror furnizori de servicii terți, inclusiv parteneri de testare, utilizări în legătură cu livrarea Platformei, a programelor, cursurilor și distribuirea documentației.
În toate circumstanțele, răspunderea maximă a eAcademia.ro, directorilor, administratorilor, angajaților, subcontractanților și afiliaților săi față de Clienți pentru daune pentru orice cauză, și despăgubire maximă Clientului, indiferent de forma de acțiune, indiferent dacă este pe tărâm contractual, delictual sau altfel, va fi limitat la suma maximă efectiv plătită de Client către eAcademia.ro – S.C. CursPeNet SRL . eAcademia nu va fi în niciun caz responsabil pentru pierderile de date sau conținut, profiturile pierdute, întreruperea afacerii sau pentru orice daune indirecte, accidentale, speciale, consecvente, excepționale sau punitive care rezultă din sau sunt legate de materialele sau serviciile furnizate de eAcademia.ro, chiar dacă Clientul a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune și fără a aduce atingere scopului esențial al oricărui remediu limitat.
eAcademia.ro nu va fi răspunzător față de tine pentru niciun fel de: (a) pierdere a profitului sau a unui beneficiu, direct sau indirect, (b) pierde a unei șanse sau oportunități, (c) pierdere a unor date sau (d) orice fel de pierdere directă sau în legătură de cauzalitate cu care ar putea fi suportată de către tine.
eAcademia nu va fi de asemenea, răspunzător față de tine pentru un prejudiciu suferit de tine ca urmare a:
(a)o decizie pe care o iei ca urmare a mesajelor pe care le promovează un partener sau un afiliat;
(b)o decizie pe care o iei ca urmare a informațiilor pe care le regăsești în Platformă, indiferent că sunt scrise, video sau nu de experți recunoscuți în domeniul lor;
(c)oricăror modificări pe care le vom face cu privire la furnizarea serviciilor, inclusiv o întrerupere totală sau parțială a furnizării serviciilor (sau a anumitor funcții ale serviciilor);
(d)lipsei furnizării de către tine a unor informații care să poată fi verificate sau nu
(e)imposibilității tale de a menține în siguranță și confidențiale datele tale de logare (username, parolă sau alte credențiale).
Te rugăm să ai în vedere că folosirea Platformei se va face exclusiv în scop personal, privat și nu profesional. Ești de acord și recunoști în mod expres că nu vei folosi Platforma în scop comercial sau de afaceri și nu avem astfel nicio răspundere față de tine pentru orice fel de pierdere, pierdere de șansă, profit nerealizat, direct sau indirect, afectare a reputației, întrerupere a activității sau pierdere a unei oportunități de business.
Dacă materialele și informațiile pe care ți le livrăm (sub forma unui conținut digital, de orice tip ar fi), afectează un dispozitiv sau un conținut digital care-ți aparține și este din vina ta că nu ai avut implementate măsurile de siguranță necesare, nu suntem răspunzători pentru niciun fel de prejudiciu.
Ești responsabil pentru orice alte costuri suplimentare ți se vor aplica, inclusiv costuri de telefonie mobilă, precum ar fi costuri cu internetul mobil sau costuri cu internetul din locația de unde accesezi Platforma sau alte costuri conexe.
12.Răspunderea ta
Pe scurt: ești răspunzător pentru Comenzile, abonamentele plasate, datele furnizate și modul în care utilizezi Site-ul nostru, inclusiv rețelele sociale.
Utilizarea Platformei
Nu vei utiliza Platforma:
a)în orice mod care încalcă orice legi sau reglementări locale, naționale sau de altă natură sau orice ordin al unei instanțe din orice jurisdicție relevantă;
b)în orice scop care nu este permis de acești Termeni;
c)în orice mod care încalcă drepturile oricărei persoane sau entități, inclusiv drepturile lor de autor, marca comercială sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi private sau contractuale;
d)pentru a distribui reclame de orice fel sau post sau să comunici în alt mod orice material sau mesaj fals sau înșelător de orice fel, inclusiv cu privire la concurenți, potențiali concurenți etc.;
e)în orice mod care, cu intenție sau fără, hărțuiește, amenință sau intimidează orice alt Utilizator sau vizitator;
f)în orice mod care indiferent dacă este cu intenție sau fără, promovează sau incită la, rasism, violență, ură sau vătămarea fizică sau morală de orice fel;
g)în orice mod care este abuziv, defăimător, inexact, obscen, jignitor sau explicit sexual;
h)să postezi fotografii sau imagini ale unei alte persoane fără permisiunea sa (și dacă este minor, permisiunea tutorelui legal al minorului);
i)să promovezi activități ilegale sau în orice fel care să conducă la încurajarea, achiziționarea sau desfășurarea oricărei activități ilicite sau infracționale sau care poate provoca vătămări, suferințe sau neplăceri oricărei persoane;
j)să accesezi, să manipulezi, să produci daune sau să utilizezi zone care nu sunt destinate publicului ale Serviciilor, sistemelor informatice, serverelor sau echipamentelor companiei sau ale sistemelor de livrare tehnică ale furnizorilor noștri;
k)să accesezi sau să încerci să accesezi date ale altor Utilizatori ai Produselor/Platformei sau să pătrunzi, accesezi, penetrezi oricare dintre măsurile de securitate referitoare la Produse sau să sondezi, să scanezi sau să testezi vulnerabilitatea oricărui sistem sau rețea sau să încalci sau să eviți orice securitate sau măsuri de autentificare;
l)în orice mod care, intenționat sau nu, duce în eroare sau are drept scop înșelarea altui Utilizator sau vizitator al Platformei;
m)să introduci orice program malware, virus sau alt program software (vierme) dăunător care dăunează sau interferează cu funcționarea Produselor oferite, incluzând, dar fără a se limita la cancelbots, refuzul atacurilor de serviciu (denial of services), bombele de timp, viermii, caii troieni, viruși sau orice alt software sau hardware malefic;
n)să interferezi sau să perturbi (sau să încerci să faci acest lucru) accesul oricărui Utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, supraîncărcare, flooding, spaming, bombardare prin poștă a serviciilor sau prin scrierea scripturilor creatoare de conținut astfel încât să interfereze sau să creeze o povară nejustificată pentru servicii;
o)să copiezi, să modifici sau să distribui conținutul altor Utilizatori fără consimțământul acestora;
p)în alte scopuri comerciale decât cele permise în mod expres în acești Termeni;
q)să ocolești măsurile utilizate pentru a preveni sau restricționa accesul la Produse;
r)să soliciți sau să furnizezi servicii ilegale;
s)să recoltezi sau să colectezi informații despre alți Utilizatori sau vizitatori fără acordul lor;
t)să obții acces neautorizat la Produse, serverul pe care sunt stocate Produsele sau orice server, computer sau bază de date conectat la Produse;
u)să falsifici orice antet de pachete TCP / IP sau orice parte din informațiile antetului în orice e-mail sau postare, sau în orice mod să folosești Produsele pentru a trimite informații sursă alterată, înșelătoare sau falsă;
v)să răzui, să crawlezi sau să păstrezi sau să utilizeze altfel Produsele sau orice conținut pentru phishing, spam, trolling sau orice scop (comercial) neautorizat; sau
w)să promovezi sau să sprijini sau să soliciți implicarea în orice altă platformă sau cauză politică, religioasă (recunoscută ca organizată sau neorganizată), cult sau sectă de orice fel.
Nu răspundem pentru niciun fel de prejudicii cauzate ție în calitate de Utilizator sau Client sau oricărui terț ca urmare a îndeplinirii de către noi a oricăreia din obligațiilor noastre conform Comenzii și nici pentru daune care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a Produselor livrate. În măsura în care limitarea răspunderii conform celor de mai sus nu este posibilă conform legilor aplicabile, vom răspunde în limita contravalorii Produselor care au format obiectul Comenzii.
Te obligi să păstrezi în condiții de siguranță username-ul și parola aferente Contului, fiind singurul responsabil în cazul utilizării frauduloase a acestora de către un terț.
Nu răspundem pentru niciun prejudiciu cauzat de orice disfuncționalități tehnice ale Platformei (e.g., imposibilitatea accesării oricărui link de pe Platformă).
13. Forța majoră
Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător - total sau parțial - a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.
Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.
14. Legea aplicabilă
Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente din Craiova.
15. Dispoziții finale
Acest site este deținut de către S.C. CursPeNet SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.
CursPeNet SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.
Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.
Promoțiile oferite de către CursPeNet SRL sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.
Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.